Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Ngjyra

Bitex mix system

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca.

Shiko më shumë

Të dhënat teknike

Ngjyrë e kualitetit të lartë, shumë e qëndrueshme ndaj ndryshimeve klimatike, për mbrojtje të mirë ndaj agjentëve agresivë të ajrit. Ideale për lyerjen e mureve suva minerale, atyre me llaç dispersive, mureve të vjetra si dhe atyre me beton .

 • Shumë e qëndrueshme ndaj ndryshimeve klimatike
 • Mbulueshmëri shumë e mirë
 • Mbrojtje e mirë ndaj agjentëve të dëmshëm të ajrit
 • E depërtueshme për avujt e ujit
 • E qëndrueshme ndaj bazave 

  Nr. i artikullit Ngjyra Baza KG Shpenzimi
  4002008 E Bardhë A 8 Kg 4.5 m²/kg
  4002020 E Bardhë A 15 Kg 4.5 m²/kg

BITEX-Supper-Acryl-Fassadenfarbe është ngjyrë dispersive e kualitetit më të lartë për përdorim të jashtëm.

Eshtë e qëndrueshme ndaj ndryshimeve atmosferike, hidrofobe, difuzive dhe ka aromë të lehtë. Ofron mbrojtje të mirë kundër agjentëve të dëmshëm të ajrit (CO2, SO2 etj.), Ka veti fungicide dhe algicide, e qëndrueshme ndaj rrezeve ultraviolete.

Sipërfaqja: që lyhet duhet të jetë e terur dhe e pastër. Në të kundërtën sipërfaqja duhet të lahet ose të pastrohet me brushë. Sipërfaqet që kanë aftësi thithëse duhet së pari të lyhen me Bitex-bazë

Përpunimi: BITEX-Fassadenfarbe mund të t'hollohet me ujë më së shumti me 10% Para përdorimit duhet të përzihet mirë. Mund të lyhet me brushë ose me cilindër. Nuk bën të aplikohet në temperatura më te ulëta se 5°C. Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë menjëherë pas përdorimit.

Ruajtja: Në vend të ftohtë por pa ngrica.
 

Llojet e ngjyrave

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo