Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Ngjyra

Bitex mix system

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca.

Shiko më shumë

Të dhënat teknike

Ngjyrë për mure të brendshme.

  • Mbulueshmëri e mirë
  • E gatshme për përdorim
  • Difuzive
  • Pa materie që avullohen 

Nr. i artikullit Ngjyra KG Shpenzimi
1001003 E bardhë 5Kg 4,2 m²/kg
1001005 E bardhë 8 Kg 4,2 m²/kg
1001010 E bardhë 10 Kg 4,2 m²/kg
1001020 E bardhë 20 Kg 4,2 m²/kg

Përdorimi: Bitex-Innenweiss është ngjyrë e brendshme më rrëshirë artificiale (akryl) si materie lidhëse për lyerjen e mureve me pllaka te gipsit (Knauf), mureve me Ilaç, mureve te lëmuara e tjera. Mund të përdoret edhe në mure të vjetra.

Sipërfaqja: që do të lyhet duhet të jetë e forte dhe e pastër. Sipërfaqet që kanë aftësi lidhëse duhet më parë të trajtohet me Tiefgrund (bazë që depërton në thellësi) ose Glattgundierfarbe (bazë për sipërfaqe të lëmuara).

Përpunimi: Bitex-Innenweiss mund të t'hollohet me ujë deri në 10°/0. Para aplikimit duhet të përzihet mirë. Mund të aplikohet me brushë apo me cilindër për ngjyrosje. Nuk guxon të përdoret në temperaturë më të ulët se 5°C. Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë menjëherë pas përdorimit.

Deponimi: në vend të ftohët por pa ngrica. Kantat e hapura ruhen më së miri duke i mbuluar me pak ujë.

Llojet e ngjyrave

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo