Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Ngjyra, baza dhe llaqe për secilën sipërfaqe
Ngjyra, baza dhe llaqe për secilën sipërfaqe
Tek ne e gjeni secilën llaqe për secilin lloj të murit
Tek ne e gjeni secilën llaqe për secilin lloj të murit
Natyra na bekoi me ngjyra, ne i sollem ato tek ju
Natyra na bekoi me ngjyra, ne i sollem ato tek ju

Produktet tona

BAZA

Baza të cilësisë së lartë për të krijuar kryevepra me produktet tjera. Të gjitha bazat janë me standard DIN të prodhuara me teknnologji gjermane

shiko produktet

LLAQET

Llaqe të llojeve të ndryshme për shumë forma të aplikimit. Të gjitha të prodhuara me teknologji gjermane me cilësi të lartë

shiko produktet

NGJYRA

Të gjitha llojet e ngjyrave cilësore për mure të brendshme dhe mure të jashtme. Të gjitha produkte me teknologji gjermane

shiko produktet

Bitex mix system

Pigmentimi i ngjyrave me sistem komjuterik është krijuar ekskluzivishtë për produktet dhe bazat tona.

Kjo na mundëson realizimin e saktë të nuancave sipas katalogjeve dhe gjithashtu t'ju garantojmë konsumatorëve tanë qëndueshmëri afatgjate te produkteve tona. 

Shiko me shume

Lista e produkteve tona

Ofrojmë game të gjerë të produkteve cilësore të teknologjisë gjermane siç janë: Bazat, llaqet për mure të jashtme, llaqe për mure të brendshme, produkte decorative për mure, ngjyra për mure të jashtme, ngjyra për mure të brendshme, ngjyra lateksi, ngjyra për dysheme, ngjyra për asphalt dhe produkte për rafshimin e sipërfaqeve. Të gjitha produkte janë të testuara dhe posedojnë udhëzime të detajuara për përdorimin e tyre

Shiko me shume ose na kontaktoni

Ngjarje të ndryshme

Edhe në vitin 2015 ishim pjesmarës në panairin ndërkombëtar që u organizua në prishtinë.

Pamje nga pananairi në Prishtinë, ku kishim vizita të shumta  nga personalitete të ndryshme të jetës ekonomike dhe politike.

Nga foto galeria

Ju sjellim pamje fantastike nga objekti ynë, përfshirë këtu fabriken prodhuese, dyçanin dhe komplekset tjera përcjellëse

Shiko të gjitha fotografitë

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo