Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Mix System

Sistemi i nuancimit

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca. 

Pigmentimi i ngjyrave me sistem komjuterik është krijuar ekskluzivisht për produktet dhe bazat tona. Kjo na mundëson realizimin e saktë të nuancave sipas katalogjeve dhe gjithashtu t'ju garantojmë konsumatorëve tanë qëndueshmëri afatgjate të produkteve tona.

Pamje nga sistemi i pigmentimit

Pamje nga sistemi i pigmentimit

Ngjyrat dhe llaqet moderne kërkojnë një përgatitje optimale të sipërfaqes me baza adekuate.

Me bazat e kompanisë Bitex, të përgatitura për nevojat tuaja speciale, mund të trajtohen sipërfaqet që do të lyhen me produkte të sigurta dhe të cilësisë së lartë.

Shiko më shumë

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo