Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Ngjyra

Bitex mix system

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca.

Shiko më shumë

Të dhënat teknike

  • Mbulueshmëri shumë e mirë
  • E qëndrueshme ndaj fërkimit
  • Mund të pigmentohet
  • Ngjyrë me shkëlqim
  • Mund të pastrohet 


    Nr. i artikullit Paketimi Shpenzimi
    3003020 20 kg 2 – 3 m²/kg

Përdorimi: BITEX-Bodenfarbe është ngjyre dispersive e kualitetit të lartë, difuzive, me qëndueshmëri të lartë ndaj ferkimit për dysheme. Është hidrofobe, e qëndrueshme ndaj rrezeve të diellit dhe ka arome të lehtë.

Sipërfaqja: Duhet të jetë e terur, e pastër dhe e fortë (ndaj tërheqjes dhe shtypjes)Sipërfaqet thithëse duhet të trajtohen me BITEX-Tiefgrund.


Përpunimi: BITEX-Bodenfarbe mund të t’hollohet me ujë më së
shumti deri ne 10%. Para përdorimit të përzihet mirë. Mund të aplikohet me brushe ose me rul. Nuk bën të aplikohet në temperature më të ulët se +5°C .

Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë menjëhere pas përdorimit.

Ruajtja: Në vend të ftohtë, por pa ngrica. 

Llojet e ngjyrave

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo