Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Ngjyra

Bitex mix system

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca.

Shiko më shumë

Të dhënat teknike

Ngjyrë e brendshme, lehtë e aplikueshme. Ideale për ambiente të ndjeshme të punës dhe banimit.

  • Mbulueshmëri shumë e mirë
  • E gatshme për aplikim
  • Shumë difuzive
  • Mund të pigmentohet me sistemin Bitex

Nr. i artikullit Ngjyra Baza KG Shpenzimi
1003008A E bardhë A 8 Kg 5 m²/kg
1003008B B 8 Kg 5 m²/kg
1003008C C 8 Kg 5 m²/kg
1003020A E bardhë A 20 Kg 5 m²/kg
1003020B B 20 Kg 5 m²/kg
1003020C C 20 Kg 5 m²/kg

Përdorimi: Bitex Starweiss është ngjyrë e kualitetit të lartë në bazë të rrëshirës artificiale (acryl) për përdorim të brendshëm. Mbulueshmëri e mirë, e lehtë për punë dhe teret shpejt.

Sipërfaqja: që do të lyhet duhet të jetë e fort dhe e pastër.
Sipërfaqet që kanë aftësi thithëse duhet më parë të trajtohen
me bazë (Tiefgrund).

P ërdorimi: Bitex Starweiss mund të t’hollohet me ujë deri në
10%. Para aplikimit duhet të përzihet mirë. Mund të aplikohet me
brushë apo me rul. Nuk bën të përdoret në temperarurë më të
ulët se 5°C. Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë
menjëherë pas përdorimit.

Ruajtja: në vend të ftohtë por pa ngrica.

Llojet e ngjyrave

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo