Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Ngjyra

Bitex mix system

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca.

Shiko më shumë

Të dhënat teknike

Ngjyrë për mure të brendshme , lehtë e aplikueshme. Mund të pigmentohet me sistemin e pigmentimit

 • Mbulueshmëri shumë e mirë
 • E gatshme për aplikim
 • Shumë difuzive
 • Bardhësi e lartë
 • Shumë e qëndrueshme ndaj lagështisë dhe fërkimit
 • Mund te pastrohet 

  Nr. i artikullit Ngjyra Baza Paketimi Shpenzimi
  1002020 E Bardhë A 20 kg 5 m²/kg
  1002010 E Bardhë A 5 kg 5 m²/kg
Llojet e ngjyrave

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo