Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Llaqe

Bitex mix system

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca.

Shiko më shumë

Peshkrimi teknik

 • I qëndrueshëm ndaj ndryshimeve klimatike
 • Hidrofob
 • I depërtueshëm për avujt e ujit
 • I tretshëm në ujë
 • Me aromë të lehtë
 • I lehtë për aplikim
 • Mekanikisht i qëndrueshëm 

  Nr. i artikullit Madhësia e kokrrave (mm) KG Shpenzimi
  2201015 0,5 25 Kg 1 kg/m²

Përdorimi: BITEX - Streichputz është ngjyre dispersive e
kualitetit të lartë, difuzive, me qëndueshmëri të lartë ndaj
fërkimit me karakteristika të llaçit për brenda . Është hidrofobe,
e qëndrueshme ndaj fërkimit .


Sipërfaqja: Duhet të jetë e thatë, e pastër dhe e fortë (ndaj
tërheqjes dhe shtypjes). Sipërfaqet thithëse duhet të trajtohen me BITEX – Tiefgrund ose BITEX Ega grund .

Përpunimi: BITEX- Streichputz mund të aplikohet me hobëll
metalike , brushë ose me rul. Para përdorimit të përzihet mirë , mund të t’hollohet me ujë më së shumti deri ne 10% për shtresën e parë të aplikuar , për shtresën e dytë nuk duhet të t’hollohet ( kjo vlenë vetëm për brushë dhe rul ).

Nuk bën të aplikohet në temperaturë më të ulët se +5°C . Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë , menjëherë pas
përdorimit.

Ruajtja: Në vend të freskët , pa ngrica. 

Llojet e llaqeve

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo