Fabrika për prodhimin e ngjyrave, llaqeve dhe bazave

Llaqe

Bitex mix system

Të gjitha produktet e Kompanisë BITEX që kanë Mix-System logo mund të pigmentohen në sistemin e pigmentimit  BITEX me saktësi maksimale në shumë nuanca.

Shiko më shumë

Të dhënat teknike

Llaç struktural (full), i gatshëm për përdorim, organikisht i lidhur, për mure të brendshme dhe  jashtme. Vështirë digjet B1-DIN 4102 

  •  I qëndrueshëm ndaj ndryshimeve klimatike
  •  Hidrofob
  •  I depërtueshëm për avujt e ujit
  •  I tretshëm në ujë
  •  Me aromë të lehtë
  •  I lehtë për aplikim
  •  Mekanikisht I qëndrueshëm
Nr. i artikullit Madhësia e
kokrrave(mm)
KG Shpenzimi
2002010 1,0 25 Kg 2,0-2,5 kg/m²
2002015 1,5 25 Kg 2,5-2,8 kg/m²
2002020 2,0 25 Kg 2,7-3,1 kg/m²
2002030 2,5 25 Kg 3,1-3,5 kg/m²

Përdorimi: BITEX Kratzputz  është Ilaç për përdorim të brendshem dhe të  jashtëm, është Ilaç me strukturë nga rrëshira artificiale (acryl). Eshtë shumë i përshtatshëm për suvatim dekorativ të mureve të brendshme dhe të jashtme që aplikohet shumë lehtë.

Sipërfaqja: duhet të jetë e pastër, e fortë dhe e terur. Ajo duhet paraprakisht të lyhet me Bitex-bazë.

Përpunimi: Para përdorimit Llaçi  duhet të përzihet mirë. Shtrirja bëhet me "rrafshuese" të metaltë kurse struktura nxirret me "rrafshuese" të plastikës. Nuk duhet të punohet në temperature më të ulëta se 5°C.

Ruajtja: Në vend të terur të ftohtë por pa ngrica.


Llojet e llaqeve

Impressum

Bitex SH.P.K. bën prodhimin e ngjyrës disperzive, llaçit dhe bazave, e pajisur me teknologji moderne dhe laborator për analiza. Prodhimi udhëhiqet dhe kontrollohet nga Eksperti gjerman. Është shoqëri aksionare, pronësi e përbashkët kosovare-gjermane.  ©2015

BITEX sh.p.k.
Prishtinë/Kosovo
Vragoli 12000 Fushë Kosovë
Tel: +381 38 60 77 70

Fax:+381 38 60 77 80 

Bitex GmbH Deutschland
Bitex GmbH Odenwaldstrasse 7
63762 Großostheim
Phone:+49 6026-99 19 996
Fax: + 49 6026 - 99 19 995

Bashkohu

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe përfitoni nga risitë dhe ofertat tona  fantastike

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo